JABLEČNÉ LÍVANEČKY

Vyzkoušejte snadné a dobré JABLEČNÉ LÍVANEČKY

Dnes jeden recept na lívanečky. A ne ledajaké – jablečné. A naprosto jednoduché…

Co budete potřebovat: 

JABLEČNÉ LÍVANEČKY

Potup:

Všechny vyjmenované ingredience pro lívance vložte do mísy a pořádně zamíchejte a zpracujte. Jakmile máte hmotu hotovou, je vlastně už polovina práce za vámi. Pak zbývá už jen smažit. Vezměte pánev nebo lívanečník a lívance opečte po obou stranách dozlatova.

Lívance můžete jíst hned a třeba jen pocukrované. Láďa Hruška si ale připravil i polevu. A opět naprosto snadnou. Smíchal kelímek zakysané smetany s vanilkovým cukrem a směs použil k potření lívanečků.

Dobrou chuť!

Zdroj: tn.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>